Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Har du problemer med smækkende døre i hjemmet?

Smækkende døre i hjemmet, er nok en ting mange familier kan nikke genkendende til. Enten fordi hjemmet har legende børn, frustrerede teenagere eller at det trods alt bare er vinden der skaber gennemtræk, og får dørene til at lukke med et brag. Ikke nok med at de store brag som en smækkende dør laver, kan det også skabe en risiko for at børn, voksne eller dyr kommer i klemme i døren og kan komme slemt til skade. Derfor er dørstoppere en klar anbefaling, for at forhindre dette.

Hvorfor vælge dørstoppere?

En dørstopper kan være med til at forhindre smækkende døre, som man ønsker skal stå åbent. Derved mindskes risikoen for at få fingrene i klemme også, og ligeledes at man ikke får et chok hver gang der lyder et brag grundet gennemtræk, når man udlufter. Dog kan dørstoppere godt være en mindre æstetisk tilføjelse til hjemmet, men faktisk kan du finde flotte Buster+Punch-dørstoppere hos FINICC. Disse dørstoppere er meget minimalistiske og findes i de smukkeste metallic farver, som du kan matche til grebene i køkkenet eller på badeværelset. På den måde bliver en dørstopper ikke en stor iøjnefaldende klods, men derimod en æstetisk pynteting, som blender ind med resten af hjemmet.

En cross wall dørstopper

Udover en almindelig dørstopper, som forhindrer døren i at smække, er der også den mulighed som hedder en cross wall dørstopper. Dette er en dørstopper som monteres på væggen, hvilket forhindrer døren i at slå op i væggen og derved gøre skaden på denne. Dette er også en god mulighed til at sikrer dine vægge mod ridser og huller, da en dør ellers ofte vil kunne komme i kontakt med væggen.

Dørstoppere til dine døre forhindrer altså at de smækker og mindsker risikoen for at børn, voksne eller dyr kommer til skade. Samtidig kan du beskytte dine vægge mod ridser og skrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide